Newborn Shoot

Sommige momenten wil je nooit vergeten: de kleine voetjes van je pasgeboren baby, hoe het voelt als je baby in je armen in slaap valt en de liefde die je vanaf dat moment al voelt. Voor later – niet alleen voor jullie als ouders, maar ook juist voor je kindje.

Hoe bijzonder is het om een tastbare herinnering te hebben van de kraamtijd? Van de periode waarin jullie voorzichtig wennen aan jullie nieuwe leven, eindeloos kunnen kijken naar die kleine, schattige oogjes en … .

Ik leg het met liefde voor jullie vast. Samen maken we prachtige beelden om de tijd even stil te zetten en deze herinneringen later weer te kunnen herbeleven. Voor liefdevolle, dierbare beelden die je voor altijd zal blijven koesteren.

PRIJS $265,-
Inclusief:

• 1,5 uur fotografie van een hele enthousiaste fotografe
• 20 foto’s in hoge resolutie (bij bestellen mogelijk)
• Kies zelf je favorieten in een online gallery
• Uitgebreide brochure met tips – voor kleding, locatie en om de shoot een relaxte en ontspannen ervaring te maken
• Binnen 3 weken geleverd

Meet the Team

Vooraf

Een newborn shoot vindt meestal plaats als jullie baby tussen de 2 en 6 weken oud is, en vindt meestal plaats bij jullie thuis. We fotograferen bij jullie op de slaapkamer, en eventueel op de babykamer of een andere mooie plek in huis. Het is in de zomermaanden uiteraard ook mogelijk om deze shoot ergens buiten in de natuur te doen.

Wil je de kraamtijd liever rustig houden? Dan kan het natuurlijk ook als de baby al een aantal maanden oud is. Hoe later de shoot, hoe meer interactie jullie samen hebben.

Het is het prettigste om de shoot te boeken tijdens je zwangerschap op basis van je uitgerekende datum. De definitieve afspraak maken we als je kindje geboren is, zodat je rustig kan wennen aan elkaar en je de afspraak kan inplannen op een moment dat goed voelt voor jullie.

Tijdens

De kraamtijd is een tijd met zo veel bijzondere momenten. Een badje, knuffelen op bed, borstvoeding geven, de interactie met een ouder broertje of zusje, veel huid-op-huid contact.. er zijn zo veel pure en bijzondere momenten. We overleggen vooraf wat voor jullie belangrijk is, en laten ons tijdens de shoot leiden door jullie baby. Er kan tussendoor rustig gevoed of verschoond worden - zolang jullie kleintje maar tevreden is!

Uiteraard leg ik niet alleen liefde tussen jullie gezin vast, maar ook de kleine details van jullie baby: die handjes en voetjes zullen nooit meer kleiner worden dan vandaag.

Ongemakkelijk?

Het kan best spannend zijn om een shoot te boeken. Maar, geen zorgen: tijdens en voorafgaande de fotoshoot begeleid ik je tijdens het gehele proces. Tijdens de shoot gaan jullie vooral lekker knuffelen met jullie kindje. En zal ik je tijdens sessie begeleiden door je te helpen met verschillende houdingen. maar we gaan vooral lekker ontspannen kletsen tijdens jullie sessie. Zo ontstaan er de mooiste, echte, momenten.